tag en repræsentativ olieprøve


Få mere viden her: 
"Seven tools to estimate oil cleanliness and to verify filter efficiencies"
Clean Oil Guide - click til højre og download artiklen og guiden → 

Formålet med olieprøver er at monitorere olien for at opnå det højeste niveau for maskinens ydeevne og driftssikkerhed til lavest mulige omkostninger.  De indledende prøver bruges til at etablere benchmarks og til at identificere maskiner med kritiske forureningsniveauer.  Rutinemæssig prøveudtagning tjener til at dokumentere, at målene opfyldes og kan indikere slitage, der skal løses.

Bedste sted for olieprøvetagning er på returledningen før tank eller mellem pumpen og filterhuset på et offline filter, hvilket normalt er den mest forurenede olie i systemet.  Hvis der ikke er installeret et offline filter, er en vakuumpumpe til prøveudtag en brugbar løsning. I så fald skal prøven udtages 10 cm over den nederste del af tanken.

For at tage en olieprøve rigtigt, foreslår vi at man bruger et olieprøvekit fra C.C.JENSEN A/S.  Dette omfatter en 200 ml partikelfrit glasflaske i returneringsemballage.

C.C.JENSEN A/S udfører olieanalyser med uafhængige laboratorier og har omfattende erfaring i korrekt tolkning af analyseresultater.

Artikler

CLEAN OIL_Seven tools to and best practice

Brochurer

Clean Oil Guide