Stor åbningsfest i Kina

 

Artikel i magasinet Ingeniøren/Produktion:
Møllevirksomhed gør fælles front i Kina 

Stor åbningsfest for nyt lager C.C.JENSEN China

Den 21. juni 2010 fejrede C.C.JENSEN China åbningen af vores nye 1.000 m² store lager i Wuqing med en fantastisk åbningsfest. Vi deler lageret med fire andre danske virksomheder (DAFA, L&S, Hydra og Resolux), som naturligvis deltog i fejringen sammen med os.

I åbningsfesten deltog den danske miljøminister, Karen Ellemann, den fungerende ambassadør for Danmark i Kina, Søren Jacobsen, Chief Executive for Wuqing-distriktets regering i Tianjin, Mr. Zhang Yong, Wuqing Development Corporations General Manager, Mr. Liu Donghai – samt tæt på 200 andre gæster.

Som formand for Den Danske Eksportforening (og som vores Sales & Marketing Director) var Ulrich Ritsing vært under ceremonien, og han fik lejlighed til at byde velkommen til ministeren samt Chief Executive og Board Director for NCO Group Luka Lu, der begge holdt tale under arrangementet.

Ceremonien blev afsluttet med, at den røde snor blev klippet over, samt en traditionel dans for den kinesiske gud for velstand og rigdom, fyrværkeri og store smil.

… Efter ceremonien og en rundtur i de nye faciliteter blev det tid til en hotdog, kinesiske pandekager – og kold øl!