Ny C.C.JENSEN-agent – IQ Oil Australia 

Efter 14 succesfulde år med forhandling af CJC® Oliefiltre i Sydafrika glæder det os nu at kunne offentliggøre, at C.C.JENSEN A/S fra og med den 1. januar 2018 har udpeget IQ Oil Australia Pty Ltd som vores eneagent i alle de australske områder, undtagen Western Australia. IQ Oil har base i Queensland på adressen Unit 7, 17 Tile Street Wacol, Brisbane og er et australsk registreret selskab, der administreres af Adrian Lane og hans kommende team.

IQ Oil råder over omfattende lagerfaciliteter og er klar til at støtte kunderne med CJC® Filterenheder, CJC® Reservedele og CJC® Filterindsatser samt alle former for oliefiltreringsløsninger.

Du er velkommen til at kontakte Adrian Lane på tlf. +61 452 190 693, alternativt via hans kontor i Sydafrika på [email protected] eller +27 82 920 4470 (indtil alle australske kontaktoplysninger er tilgængelige).

I Western Australia er CJC® Distributor Mining & Hydraulic Supplies fortsat vores samarbejdspartner.

I den forbindelse vil vi gerne takke Stauff Corporation Pty Ltd for mange års godt samarbejde. Fremover vil vi bede både eksisterende og nye kunder om at kontakte Adrian Lane i IQ Oil for at få assistance.

Vi glæder os til at betjene vores australske kunder og ønsker jer alle et godt nytår 2018.