politiker Mette Frederiksen besøger C.C.JENSEN

 

Politikeren Mette Frederiksen besøgte vores filterfabrik i Svendborg den 18. maj 2016.
Mette Frederiksen er formand for Socialdemokraterne.

Interview med politiker Mette Frederiksen om C.C.JENSEN
18.05.2016

Politikeren Mette Frederiksen blev interviewet af vores lokale radiostation Radio Diablo. Nedenfor er et resumé af interviewet:

"Det var en stor oplevelse at besøge C.C.JENSEN. CCJ er en ekstremt god virksomhed med en masse meget stolte og højt uddannede medarbejdere. Virksomheden har leveret et fantastisk regnskab for foråret 2016. Derudover har de bevist, at når man investerer i robotteknologi, og gør det smart, så kan man godt beholde produktion i Danmark. Danmark har brug for stærke private virksomheder, og her har vi som politikere et ansvar. Danmark har forholdene til at blive ved med at være et af verdens bedste samfund; noget, der endda er blevet nævnt i valgkampen i USA! Det her samfund er baseret på, at vi her i Danmark er meget lige, for eksempel er smeden og ingeniøren i direkte dialog, og det gør det muligt at se, om et bestemt design er muligt og realistisk i den virkelige verden. Vi har et meget lige samfund; vi har nemt ved at samarbejde med mennesker med en anden uddannelse, end vi selv har. Det er virkelig en fantastisk historie!"

Hør hele interviewet:
https://www.facebook.com/helesydfynsradio/videos/996689813718879/

11.08.2016

Nedenfor refererer vi til indlæg på hendes Facebook-side:

"C.C.JENSEN er indbegrebet af en solid dansk virksomhed. Al deres produktion ligger i Danmark. Det er muligt, fordi de har være enormt dygtige til at investere i automatisering, samtidig med at de har opgraderet deres medarbejderes viden, så de kan håndtere de mere specialiserede opgaver. Det betaler sig at investere i fremtiden – godt klaret, C.C.JENSEN!"