Ulrich Ritsing – 40-års jubilæum  

 

I anledning af
Sales & Marketing Director Ulrich Ritsings 40-års jubilæum 
vil det glæde os at se
kollegaer, forretningsforbindelser og venner af huset
til en reception på:

Hotel Svendborg
Torsdag den 3 januar, 2019
fra 14.30 til 16.30

Sales & Marketing Director Ulrich Ritsing er født, opvokset og gik i skole på Thurø near Svendborg. Han er student fra Svendborg Gymnasium og gennemførte derefter uddannelsen som eksportingeniør på Syddansk Universitet i Odense.

Efter at have færdiggjort sin uddannelse blev Ulrich Ritsing ansat hos C.C.JENSEN A/S i Svendborg, hvor han kunne fejre 25-års jubilæum i 2004. Den 1. januar 2019 fejrer han nu sit 40-års jubilæum og er en af de få medarbejdere, som har arbejdet for virksomheden i så mange år.

Gennem alle årene har han været tilknyttet C.C.JENSENs Oil Filtration-afdeling og har opbygget salgsafdelingen i Svendborg, der i øjeblikket tæller 30 medarbejdere. Han har også stået for at etablere 15 underafdelinger, der i øjeblikket er en del af den globale CCJ Group med over 100 ansatte. Ulrich Ritsing er medlem af virksomhedens bestyrelse og er samtidig bestyrelsesformand for 10 af de udenlandske selskaber.

Ulrich Ritsing etablerede det første datterselskab i England og flyttede i den forbindelse til Newcastle sammen med sin familie, efter at have taget den første del af sin HD-uddannelse. Han blev boende i England i 3½ år, hvor han også læste Business Administration på Durham University Business School.

Ulrich Ritsing var formand for Eksportforeningen i 10 år; en post, han trak sig tilbage fra i sommeren 2015. Han har også været bestyrelsesmedlem i Standesign A/S, som er et af Eksportforeningens datterselskaber. Han er stadig viceformand for HKH Prins Henriks Komité, der uddeler flere forskellige hædersbevisninger til Eksportforeningens udenlandske partnere. Han er i øjeblikket medlem af to udenlandske bestyrelser i Kina for danske underleverandører og er også bestyrelsesmedlem i kunstforeningen SAK Erhverv i Svendborg. Takket være sit udadvendte sind har han skabt et stort netværk af mange virksomheder og enkeltpersoner i danske virksomheder. Han også medlem af LIONS Club Svendborg og Sydfyns Rotary Club.

Tillykke!

________________________________ 

C.C.JENSEN A/S
Dec. 2018