bulkcarriers – motordiesel

 
Der bruges et bredt udvalg af dieselolier i små bulkcarriers eller under drift i SECA-områder. Ren diesel er essentielt for driften. At holde dieslen ren og fri for vand i skilletanken og dagtanken er nøglen til en motor, der yder godt.

Udfordring
Dieselpest i tanken kan være en stort problem, hvis dieslen ikke holdes ren og tør. Levetiden for indsprøjtninger og brændstofpumper kan blive drastisk reduceret, hvis du ikke holder dieslen ren og tør, og du risikerer dødt skib som følge af blokerede filtre. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Hold din bulkcarrier i drift, og undgå dødt skib
  • Optimer bulkcarrierens driftstid
  • Reducer risikoen for dieselpest
  • Forlæng indsprøjtningernes og brændstofpumpernes levetid

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit motordieselsystem, får du et oliefilter med fremragende vand- og partikelfjernelsesegenskaber og den højeste snavstilbageholdelseskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre motordriftssikkerhed samt høj driftsydelse for dit skib. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren og tør med et minimum af vedligeholdelse, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange dieselmotorinstallationer på bulkcarriers. CJC® Oliefilterløsninger er installeret hos mange rederier verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for motoren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår dødt skib som følge af blokerede filtre.   

Dine løsninger
Til motordiesel på bulkcarriers har du brug for:

  • CJC® Filterseparator, PTU 

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser tanke og motorer, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Brochurer

Marine sector brochure
Clean Oil Guide