fiskefartøjer – motordiesel

 
Ren diesel er essentielt for driften, især til commonrail-designs. Der anvendes meget finere tolerancer i indsprøjtninger og fødepumper. At holde dieslen ren og fri for vand i skilletanken og dagtanken er nøglen til en motor, der yder godt. 

Udfordring
Dieselpest i tanken kan være en stort problem, hvis dieslen ikke holdes tør. Indsprøjtningernes og brændstofpumpernes levetid – især med commonrail tier 3-motorer – kan blive kraftigt reduceret. Når alt kommer til alt risikerer du, hvis du ikke holder dieslen tør, dødt skib som følge af blokerede filtre og beskadigede indsprøjtninger, da dieselpesten formerer sig.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Hold dit skib i drift, og få din fangst sikkert i havn
  • Optimer fiskefartøjets driftstid
  • Reducer risikoen for dieselpest
  • Forlæng injektorers og brændstofpumpers levetid.
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit motordieselsystem, får du et oliefilter med fremragende vand- og partikelfjernelsesegenskaber og den højeste snavstilbageholdelseskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre motordriftssikkerhed samt høj driftsydelse for dit skib. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren og tør med et minimum af vedligeholdelse, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange dieselmotorinstallationer på fiskefartøjer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret hos de fleste redere verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for motoren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår dødt skib som følge af blokerede filtre.   

Dine løsninger
Til dieselbrændstofsystemer har du brug for:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser tanke og motorer, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochurer

Marine sector brochure
Clean Oil Guide