profil

 

C.C.JENSEN Danmark blev etableret i december 2008 og har til huse blot 800 meter fra hovedkontoret. Med vort Team på 5 medarbejdere, der udelukkende koncentrerer sig om salg til det danske marked, håber vi at du som eksisterende eller kommende kunde, vil opleve en imødekommende besvarelse samt professionel løsning på den opgave eller de spørgsmål du har vedrørende oliefiltrering.

Det hele begyndte for mere end 50 år siden med salg til marine-kunder. Sidenhen er industri, mine- og energisektorerne kommet til. Med vores mangeårige erfaring i rensning af alle typer olie, ved vi, at vi kan minimere nedbrud i driften og produktionen, og samtidig forlænge levetiden på olien. Alle industrier er afhængige af, at deres oliesystemer fungerer optimalt. Nedbrud i f.eks. et hydraulisk system vil være ubelejligt, mens et maskinstop i produktionen kan være en katastrofe, der i mange tilfælde medfører tab af tusindvis af kroner for hver time, produktionen ligger stille. Det er derfor yderst relevant at se på, om vedligeholdelsen af de forskellige vitale oliesystemer er optimal. Og det er her vores viden og erfaring kan gøre en mærkbar forskel.

Med det rette filter og den rigtige indsats, kan vi filtrere olien, hvad enten det f.eks. er partikler, olienedbrydning / oxidation eller vand, der er problemet.  

Vores CJC™ Produkter kan gøre en forskel
- dét er vi stolte af

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på telefonen.