bugserbåde – hydraulik og bugserspil

 
Bugserspillet på en slæbebåd er essentielt for driften. Hvis hydraulikken eller bugserspillet ikke fungerer, mister du charter.

Udfordring
Ophobning af kondensvand som følge af korte driftscyklusser og varm olie vil medføre kondens ved længere perioder med stilstand. Hydraulikolien bliver forurenet med partikler og oxideringsrester, hvilket fører til, at ventiler, hydraulikstempler, pumper og motorer svigter. Hydraulisk udstyr er typisk ikke i drift i en længere periode, og når det tages i brug, er det ikke unormalt at opleve hængende ventiler, der skyldes oxideringsrester, og derfor vil bugserspillet ikke fungere perfekt. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Optimer slæbebådens driftstid
  • Mindre slid og længere levetid på olie
  • Reducer risikoen for dyre reparationer på bugserspil og hydraulik
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit hydrauliksystem eller bugserspil, sørger du for, at dit udstyr er driftsklart, og at du ikke mister charter. Du får et oliefilter med fremragende snavs-, vand- og oxideringsfjernelsesegenskaber og den højeste snavstilbageholdelseskapacitet. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren, tør og uden oxideringsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange bugserspils- og hydraulikinstallationer på slæbebåde. CJC® Oliefilterløsninger er installeret hos mange rederier verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for hydraulikken og bugserspillet, forlænger oliens levetid og reducerer vedligeholdelsen og nedbrud. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor.

Dine løsninger
Til hydraulik på slæbebåde har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU 
  • med eller uden CJC® Oil Condition Monitor, OCM15

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser af bugserspil og hydrauliksystemer, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochurer

Marine sector brochure
Clean Oil Guide