passagerfærger og ro-ro-passageskibe – smøreolie til totaktsmotorer

 
Store passagerskibe, såsom krydstogtsskibe, kan drives med HFO, og totaktsmotoren bruges til fremdrift. Krumtaplejer, hovedlejer, LO-pumper og hydraulikken på ME- og RT Flex-motorer har alle smøringssystemer, der sørger for, at de kører problemfrit. På grund af de stadigt mindre tolerancer og højere tryk skal smøreolien holdes fri for partikler, oxideringsrester og vand, for at motoren kan køre problemfrit.

Udfordring
Smøreolien indeholder en vis mængde forurening og skal holdes under OEM-anbefalingerne. Hvis forureningen ikke fjernes, vil der være større slid på komponenterne, og motoren vil ikke fungere perfekt. Det vil før eller siden føre til reduceret driftsydelse og højere vedligeholdelsesomkostninger.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Reducer energiforbruget, og forbedr smøreoliens renlighed
  • Reducer risikoen for reparationer på motoren
  • Reducerer risikoen for uplanlagte nedbrud og offhire
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit motorsmøresystem, kan du udskifte renseren og minimimere olie- og energiomkostningerne. CJC® Finefilter kræver ikke opvarmning og producerer ikke slam, og der er ikke risiko for vandindtrængning, hvilket du vil opleve, når du bruger konventionelle rensere. 

Du får et oliefilter med fremragende snavs- og oxideringsfjernelsesegenskaber og den højeste snavstilbageholdelseskapacitet, hvilket giver omkostningsbesparelser og bedre motordriftssikkerhed. Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren, tør og uden oxideringsrester. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for motoren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagte nedbrud.  

Dine løsninger
Til motorsmøreolie på passagerfærger og ro-ro-passagerskibe har du brug for:

CJC® Finfilter, HDU 

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser motorsmøresystemer, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochurer

Marine sector brochure
Clean Oil Guide