reparationer og opgraderinger

  
Reparationer
Hvis det sker, at dit CJC® Oliefilter bryder sammen, og det er yderst vigtigt, at det kommer i drift igen hurtigt, tilbyder vores On-site service-teams hurtig hjælp – uanset hvor dit anlæg ligger. 

Vores serviceingeniører er velkvalificerede til at udføre den hurtige OEM-reparation, som du har brug for, og de medbringer det nødvendige værktøj og reservedele. Vi overholder naturligvis dine sikkerhedsprocedurer, mens vi får anlægget i drift igen hurtigt. Det gør det muligt for dig at fortsætte med at dokumentere kvaliteten af dine produkter og opretholde et optimalt output.

Vi anbefaler, at du har en servicekontrakt for at undgå overraskelser, som kan udgøre en risiko for din produktion. En servicekontrakt angiver de faste og aftalte rammer, hvor du er sikker på, at driften kører uden nogen dyre overraskelser.

Opgraderinger
Til anlæg, hvor CJC® Oliefiltre er en central del af produktionen, oplever vi en stigende interesse i installationen af overvågningssystemer, som gør det muligt at forudse nedbrud, inden de finder sted.

Overvågningssystemer, såsom CJC® Trender Tool, der måler stigende partikeltal, vand- eller syreindhold, er tidlige advarselssystemer, som du kan bruge til at overvåge dit systems status og planlægge præventiv vedligeholdelse. Systemerne efterinstalleres på dit oliesystem eller CJC® Oliefilter af vores On-site service-team, hvilket giver dig optimal driftssikkerhed.

Vi kan tilbyde dig at fjernovervåge dit system med vores CJC® Oil Contamination Monitor, OCM 15, og kontakte dig i tilfælde af, at risikoen for nedbrud stiger.

Kontakt din lokale CJC®-leverandør for at høre mere om mulighederne.

Brochures & Guides

Rental Solutions & Services
Clean Oil Guide