smøreolie til kulmøller

 
Kulmøller knuser kullet til støv i de roterende knusevalser og sigter, så det kan bruges som brændstof. Kulmøllers smøreolie udsættes for ekstreme niveauer af meget fine partikler, og mange kraftværker mener, at anlægget skal lukkes ned periodisk for at skifte olien. Men hvis du holder olien ren og tør ved hjælp af CJC® Oliefiltreringsløsninger, kan dette undgås, og din smøreolie i kulmøllen vil fungere godt og have en længere levetid. 

Udfordring
Hvis olien i kulmøllers smøreoliesystem ikke holdes ren og tør, risikerer du meget dyre reparationer eller udskiftninger af gear og lejer, nedetid og lavere output. Derudover er det muligt, at olien skal skiftes meget ofte – i nogle tilfælde hver 3. eller 4. måned – for at holde driften kørende, men dette er et meget dyrt og unødvendigt tiltag. Med hensyn til service af filteret udgør den store mængde partikler i omgivelserne en risiko for høje omkostninger til udskiftning af de tilstoppede filterindsatser for ofte, hvis snavskapaciteten er lav.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Undgå driftsstop, og øg produktionsoutputtet 
  • Forlæng levetiden på kulmøller smøreolie 
  • Reducer reservedelsforbruget med op til 60 %
  • Beskyt din investering
  • Reducer risikoen for uplanlagte nedbrud, reparationer og vedligeholdelse, og få ro i sindet

Levetiden for kulmøllers smøreolie kan forlænges, uden at det udgør en risiko for produktionen. Når du installerer en CJC® Oliefiltreringsløsning på smøreoliesystemerne, får du et oliefilter med den højeste snavskapacitet, der er egnet til normale serviceintervaller, så du ikke skal servicere filteret for ofte. Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren, tør og uden oxidationsrester, hvilket er blevet dokumenteret over en lang årrække og i mange tusind industrielle installationer – hvoraf mange findes i beskidte miljøer med mange partikler. CJC® Oliefilterløsninger er installeret i mange kraftværker verden over, og når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for kulmøllens lejer og gear. Og du kan endda fjernovervåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM).

Dine løsninger
Til smøreolien i kulstøvmøllen anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

CJC® Systemløsninger passer til alle kulmøller uanset olievolumen, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Brochures & Guides

Power sector brochure
Clean Oil Guide