smøreolie til kulmølleknuser

 
Kulmølleknuseren knuser kullet til støv i de roterende knusevalser og sigter, så det kan bruges som brændstof. Kulstøvmøllens smøreolie udsættes for ekstreme niveauer af meget fine partikler, og mange kraftværker mener, at anlægget skal lukkes ned periodisk for at skifte olien. Men hvis du holder olien ren og tør ved hjælp af CJC® Oliefiltreringsløsninger, kan dette undgås, og din smøreolie i kulstøvmøllen vil fungere godt og have en længere levetid. 

Udfordring
Hvis olien i kulstøvmøllens smøreoliesystem ikke holdes ren og tør, risikerer du meget dyre reparationer eller udskiftninger af gear og lejer, nedetid og lavere output. Derudover er det muligt, at olien skal skiftes meget ofte – i nogle tilfælde hver 3. eller 4. måned – for at holde driften kørende, men dette er et meget dyrt og unødvendigt tiltag, især fordi produktionen står stille under olieskiftet. Med hensyn til service af filteret udgør den store mængde partikler i omgivelserne en risiko for høje omkostninger til udskiftning af de tilstoppede filterindsatser for ofte, hvis snavstilbageholdelseskapaciteten er lav.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Undgå driftsstop, og øg produktionsoutputtet 
  • Forlæng levetiden på kulmølleknuserens smøreolie 
  • Reducer reservedelsforbruget med op til 60 %
  • Beskyt din investering
  • Reducer risikoen for uplanlagte nedbrud, reparationer og vedligeholdelse, og få ro i sindet

Levetiden for kulstøvmøllens smøreolie kan forlænges, uden at det udgør en risiko for produktionen. Når du installerer en CJC® Oliefiltreringsløsning på smøreoliesystemerne i din kulstøvmølle, får du et oliefilter med den højeste snavstilbageholdelseskapacitet, der er egnet til normale serviceintervaller, så du ikke skal servicere filteret for tidligt. Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren, tør og uden oxideringsrester, hvilket er blevet dokumenteret over en lang årrække og i mange tusind industrielle installationer – hvoraf mange findes i miljøer med mange små partikler. CJC® Oliefilterløsninger er installeret i mange kraftværker verden over, og når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for kulstøvmøllens lejer og gear. Og du kan endda fjernovervåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM).

Dine løsninger
Til smøreolien i kulstøvmøllen anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

CJC® Systemløsninger passer til alle kulstøvmøllesystemer uanset olievolumen, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Brochurer

Power sector brochure
Clean Oil Guide