slæbebåde – thruster

 
Uanset om din slæbebåd er udstyret med thrustere, Azimuth eller Voith Schneider, er de dit fremdrivningssystem. Det er kun muligt at opnå driftssikker fremdrivning, hvis dine thrustere fungerer.

Udfordring
Der er risiko for, at drivskruestyresystemerne, drivskuepakningerne, lejerne og gearene bliver beskadiget, hvis hydraulik- og smøreolien ikke holdes fri for havvand, partikler og oxideringsrester. Der trænger vand igennem drivskruepakningerne som følge af slid, beskadigelse af pakningerne og akselskruens bevægelse. Havvand forårsager smøringsproblemer, korrosion og øger slidhastigheden på lejer og gear. Hvis thrusterne ikke fungerer, mister du derfor charter og risikerer at må gå i dok og dertilhørende dyre reparationer. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Undgå at miste charter
  • Optimer slæbebådens driftsydelse
  • Reducer risikoen for dyre thrusterreparationer
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dine thrusteroliesystemer, får du et oliefilter med fremragende vand-, snavs- og oxideringsfjernelsesegenskaber og den højeste snavstilbageholdelseskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre thrusterdriftssikkerhed samt høj driftssikkerhed for din slæbebåd. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie tør, ren og uden oxideringsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange thrusterinstallationer på slæbebåde. CJC®-løsninger er installeret hos mange rederier verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for thrusteren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagte nedbrud. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor.

Dine løsninger
Du kan vælge mellem disse løsninger til thrustersystemer på slæbebåde:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser og typer af thrustere, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer.

 

Brochurer

Marine sector brochure
Clean Oil Guide