slæbebåde – thruster

 
Uanset om din slæbebåd er udstyret med thrustere, Azimuth eller Voith Schneider, er de dit fremdrivningssystem. Det er kun muligt at opnå driftssikker fremdrivning, hvis dine thrustere fungerer.

Udfordring
Der er risiko for at styresystemerne, akseltætningerne, lejerne og gearene bliver beskadiget, hvis hydraulik- og smøreolien ikke holdes fri for havvand, partikler og oxidationsrester. Over tid vil der trænge vand igennem tætninger som følge af slid, beskadigelse og skruens bevægelse. Havvand forårsager smøringsproblemer, korrosion og øger slidhastigheden på lejer og gear. Hvis thrusterne ikke fungerer, mister du derfor charter og risikerer at må gå i dok med dertilhørende store omkostninger. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Undgå at miste charter
  • Optimer slæbebådens drift
  • Reducer risikoen for dyre thrusterreparationer
  • Reducer vedligeholdelsesomkostningerne inkl. olieforbrug

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dine thrustere, får du et oliefilter med fremragende vand-, snavs- og oxidation/harpiks fjernelse og den højeste snavskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre thrusterdriftssikkerhed samt forbedret drift for din slæbebåd. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie tør, ren og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange thrusterinstallationer. CJC®-løsninger er installeret på mange slæbebåde verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for thrusteren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagte nedbrud. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM15).

Dine løsninger
Du kan vælge mellem disse løsninger til thrustersystemer på slæbebåde:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser og typer af thrustere, Azimuth eller Voith Schneider, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer.

 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Kundecases

Marine_Mineral-gear-oil_Thruster-Tugs-BOLUDA_CCMA7038UK

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide