forsyningsskibe – diesel

 
Ren dieselbrændstof er essentielt for forsyningsskibets drift, især til commonrail-motorer. Der anvendes meget fine tolerancer i indsprøjtningsdyser, ventiler og fødepumper. At holde dieslen ren og fri for vand i hovedtanken og dagtanken er nøglen til en motor, der yder optimalt. 

Udfordring
Dieselpest i tankene kan være et stort problem, hvis dieslen ikke holdes tør. Indsprøjtning og brændstofpumpernes levetid – især med commonrail tier 3-motorer – kan blive kraftigt reduceret. Hvis du ikke holder dieslen tør, risikerer du dødt skib som følge af blokerede filtre og beskadiget indsprøjtningssystem, da dieselpesten formerer sig og laver slam.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Hold dit forsyningsskib i drift, og undgå dødt skib
  • Optimer forsyningsskibets driftstid
  • Reducer risikoen for dieselpest
  • Forlæng injektorers og brændstofpumpers levetid.
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit dieselsystem, får du et filter med fremragende egenskaber til fjernelse af vand, partikler og bakterievækst/pest/slam, med den højeste snavskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre driftssikkerhed samt høj ydelse for dit skib. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie/diesel ren og tør med et minimum af vedligeholdelse, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange dieselmotorinstallationer. CJC® dieselfilterløsninger er installeret på mange forsyningsskibe verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for motoren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår dødt skib som følge af blokerede filtre.   

Dine løsninger
Til brændstofsystemer på forsyningsskibe har du brug for:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser tanke og motorer, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Kundecases

Main Engine, Rolls Royce Bergen, Diesel & Engine Lube oil, Solstad Offshore_CCMA7037

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide