fiskeri – styretøj

 
Styretøjet består ikke kun af selve gearene, men også af hydraulikaggregatet og et styresystem, som er temmeligt kompleks. Hvis styretøjet ikke fungerer, mister du kontrollen over fiskefartøjet. Derfor er det yderst vigtigt, at styretøjets driftssikkerhed er meget høj. 

Udfordring
Hvis olie i styretøjets smørings- og hydrauliksystemer ikke holdes fri for partikler, oxideringsrester og vand, kan styretøjet svigte. Årsagen er et gradvis tiltagende slid, som forårsages af partikler og oxideringsrester, der ikke fjernes. Service- eller reparationsarbejde på styretøj er meget omkostningstungt.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering, og undgå at miste charter
  • Optimer fiskefartøjets driftsydelse og drift
  • Reducer risikoen for reparationer på styretøjet
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger
  • Forlæng levetiden på systemolien

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit styretøj, sikrer du styretøjets funktionsevne og dermed dit skibs drift. Du får et oliefilter med fremragende snavs-, oxiderings- og vandfjernelsesegenskaber og den højeste snavstilbageholdelseskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre styretøjsdriftssikkerhed. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren og uden oxideringsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange styretøjsinstallationer. 

CJC® Oliefilterløsninger er installeret på mange skibe verden over. Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for styretøjet, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagt offhire. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor.

Dine løsninger
Til styretøj på fiskefartøjer har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU 
  • med eller uden CJC® Oil Condition Monitor, OCM15

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser og fabrikater af styretøj, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochurer

Marine sector brochure
Clean Oil Guide