udskiftning af filterindsatser

  
80 % af alle olierelaterede fejl og nedbrud skyldes forurenet olie
Det renhedsniveau, som du opnår med CJC® Oliefiltre, betyder, at den forventede levetid på maskinkomponenter og olie kan forventes at blive forlænget med en faktor 2-10. Fordelene er mindre vedligeholdelse, større produktivitet og lavere energiforbrug. 

For at opnå disse fordele skal CJC Filterindsatser udskiftes mindst én gang om året som følge af ophobede olienedbrydningsprodukter (oxidering osv.) – uanset hvad trykmåleren viser. Ellers reduceres oliefilterets driftsydelse, og risikoen for nedbrud eller driftssvigt af komponenter i oliesystemet vil stige betragteligt.   

Sådan gør du
Hvis du planlægger at udskifte filterindsatserne selv, skal du følge instruktionerne i vores film (se kolonnen til højre) eller downloade en af PDF-instruktionerne. De giver vejledning trin-for-trin i udskiftning af filterindsatsen.

Hvis du har brug for assistance til udskiftning af CJC® Filterindsatser i dine CJC® Oliefiltre, skal du udfylde kontaktformularen (se den orange boks til højre) eller kontakte et af vores datterselskaber eller distributører verden over.

Vores On-site service tilbyder en Filter Insert Change-kontrakt, der sikrer korrekt og rettidig udskiftning af CJC® Filterindsats, som garanterer dig en perfekt drift af dit oliesystem.

Tekniske parametre for originale CJC® Filterindsatser
Originale CJC® Filterindsatser har fremragende oliefiltreringsegenskaber med snavs- og vandtilbageholdelsesegenskaber på op til 4 liter snavs pr. indsats. Alle CJC® Filterindsatser har en oliefiltreringsgrad på 3 µm (mikron) absolut. Dette betyder, at 98,7 % af alle faste partikler, der er større end 3 µm, og ca. 50 % af alle partikler, der er større end 0,8 µm, tilbageholdes i et gennemløb.  

CJC® Filterindsatser er fremstillet af 100 % naturlige cellulosefibre fra bæredygtige ressourcer – intet metal, ingen plastik, ingen kemikalier.

Se vores samlede udvalg af CJC® Filterindsatser.

Hurtig og nem udskiftning af CJC® Filterindsatser
C.C.JENSEN tilbyder specialværktøj til at gøre udskiftningen af CJC® Filterindsatser nemmere og hurtigere:


Kontakt din lokale CJC®-leverandør for at høre mere om mulighederne.

For hurtig og nem vedligeholdelse:
CJC® Udskiftningsenhed til filterindsats (FICK):

Udskiftning af filterindsatser
CJC® Finefiltre,
HDU-serie:

Udskiftning af filterindsatser
CJC® Filterseparatorer,
PTU-serie:

Udskiftning af filterindsatser
CJC® Varnish Removal Unit,
VRU-serie:

Brochurer

When did you last change your Filter Insert