marine og offshore

 
Værdien af oppetid – altid ren og tør olie
C.C.JENSEN har over 60 års erfaring og er global markedsleder inden for offline oliefiltrering i marine- og offshore-applikationer.

Vi ved, hvor vigtig oppetid er, og hvordan risikoen for dyre nedbrud reduceres. Når du har CJC® Oliefiltre installeret på dit skib eller borerig, reducerer du effektivt olierelaterede problemer, og du sikrer, at du altid har kontinuerlig ren og tør olie, der giver den bedste drift og ydelse, hvilket i sidste ende giver dig det største overskud.

Forbedr dine skibes og borerigges oppetid, og forlæng oliens levetid
Når du har kontinuerlig olievedligeholdelse installeret, reducerer du olierelaterede problemer på dine motorer, thrustere, lejer, gear, spil, kraner osv.

CJC® Oliefiltre fjerner konstant partikler, vand og olienedbrydningsprodukter fra olien, hvilket resulterer i mindre slid på komponenter i mange forskellige marine- og offshore-applikationer. Dette forlænger smøre- og hydraulikoliens levetid med en faktor 3-4, hvilket forbedrer din oppetid. Vi renser også diesel til et niveau, der er optimeret til commonrail-teknologi.

Teknisk ekspertise
Vores teknisk kompetente salgsingeniører i CJC® Marine- og Off-shore-teamet bruger aktivt denne viden i deres daglige arbejde med mange forskellige rederier, operatører og rådgiver i forhold til at vælge den rette løsning.

Du kan læse mere om vores specifikke systemløsninger ved at vælge dit foretrukne segment i menuen til venstre.

 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Offshore sector brochure
Clean Oil Guide