forskelligt minedriftsudstyr


Forskelligt minedriftsudstyr, såsom strippingmaskiner og gravemaskiner, er en del af produktionen i miner, og derfor er deres tilgængelighed vigtig for at sikre et højt udbytte. De står alle overfor det samme problem med hydraulik- og smøreolie, der bliver forurenet af partikler, vand og, i tilfælde af hydrauliksystemer, oxidationsrester (fernis). Men hvis du holder olien ren og tør ved hjælp af CJC® Oliefiltreringsløsninger, kan dette undgås.

Udfordring
Når de følsomme systemkomponenter og hydrauliksystemer udsættes for ekstremt vejr, støvede omgivelser og høje vibrationer, kan dette belaste dem alvorligt. Partikelforureningen i olien er ofte meget høj. Problemer med vand i olien kan opstå som følge af kondens. Disse forureninger fremskynder olienedbrydningen, hvilket fører til problemer med driftssikkerheden og produktionstab. For tidlige olieskift, slid og komponentnedbrud gør det nødvendigt at tage maskinerne ud af produktion.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Undgå nedlukninger som følge af svigtende maskiner, og øg produktionsoutputtet
  • Forlæng levetiden på maskinerne og systemerne med en faktor 3-4
  • Reducer reservedelsforbruget med op til 60%
  • Beskyt din investering
  • Reducer risikoen for uplanlagte nedbrud, reparationer og vedligeholdelse, og få ro i sindet

Levetiden for smøreolien og hydraulikolien kan forlænges med en faktor 4-5, uden at det udgør en risiko for prospekteringen. Når du installerer et CJC® Offline Oliefilter på dit udstyr, får du en meget renere olie, hvilket betyder mindre slid på komponenterne samt et mere driftssikkert og velfungerende udstyr. CJC® Oliefiltre har den højeste snavskapacitet, der er egnet til lange serviceintervaller. CJC® Oliefiltre er kendt for at holde olien ren, tør og uden oxideringsrester i hårde minedriftsmiljøer. Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for maskinerne og olien.

Dine løsninger
Til minedriftsmaskiner og hydrauliksystemer anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

CJC® Systemløsninger passer til alle minedriftsmaskiner, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer.

 

Kundecases

Tap changer oil_Transformer tap changer_Iron Ore_ASIN5119

Brochures & Guides

Mining sector brochure
Clean Oil Guide