slæbebåde – gearkasse

 
Reduktionsgearkasser består af komplekse gear og lejer med små tolerancer, som udsættes for stærke kræfter, når motorens trækkraft omdannes til drivskruens langsommere omdrejninger. Hvis reduktionsgearkassen ikke fungerer, bevæger skibet sig ikke, så det er yderst vigtigt, at reduktionsgearkassernes driftssikkerhed er meget høj. 

Udfordring
Hvis olien i gearenes og lejernes smøringssystemer i reduktionsgearkassen ikke holdes fri for partikler, oxideringsrester og vand, kan de svigte som følge af partikler i olien fra friktionsslid og træthedsslid, og dette kan med tiden føre til, at gearkassen eller lejerne bryder sammen. Service- og reparationsarbejde på en reduktionsgearkasse er meget omkostningstungt.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Reducer risikoen for nedbrud og offhire
  • Optimer skibets driftsydelse
  • Forlæng gearkasseoliens levetid
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på din reduktionsgearkasse, sparer du omkostninger til service af udstyret og udskiftning af olien i gearkassen. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren og uden oxideringsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange reduktionsgearkasseinstallationer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret hos mange rederier verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for reduktionsgearkassen, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagt offhire og værftsophold. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor.

Dine løsninger
Til reduktionsgearkasser på slæbebåde har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU 
  • med eller uden CJC® Oil Condition Monitor, OCM15

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser og fabrikater af reduktionsgearkasser, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochurer

Marine sector brochure
Clean Oil Guide