plaststøbning


Plaststøbemaskiner er meget komplekse produktionsmaskiner, og pålideligt udstyr er nøglen til at opretholde en høj produktion af færdige varer. Der bruges en lang række hydrauliske komponenter, såsom pumper og proportionalventiler, til at sikre, at plaststøbemaskinen yder optimalt. De små tolerancer mellem komponenterne i det hydrauliske system samt de hurtige cyklustider gør det yderst vigtigt, at olien holdes ren og tør og fri for oxidationssrester.

 

Udfordring
Det er en meget risikabel strategi kun at benytte sig af in-line filtre i plaststøbemaskiner. Ved at gøre dette risikerer hydrauliksystemet at blive udsat for mange partikler i varierende størrelse, der kan føre til omkostningstung nedetid, driftstab i produktionsoutputtet og produkter af lavere kvalitet. Hvis olien i det hydrauliske system ikke er ren, risikerer du ekstra slid på de hydrauliske komponenter og uplanlagte nedbrud, der påvirker produktionen. Hvis du ikke holder olien fri for oxidationsrester, risikerer du, at olien får en meget kortere levetid samt hængende ventiler under opstarten. Alt dette fører til mere nedetid og højere driftsomkostninger. 

 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Holder dine plaststøbemaskiner driftsklare
  • Opretholder høj processtabilitet, cyklustider og ydelse
  • Reducerer risikoen for uplanlagte nedbrud og vedligeholdelse
  • Sikrer lang levetid for dyre komponenter i hydrauliksystemet
  • Forlænger hydraulikoliens levetid med en faktor 3-4

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på din plaststøbemaskine, får du et meget effektivt oliefilter med den højeste snavskapacitet, der er egnet til systemer med højt partikelniveau eller oxidationsrester. På denne måde behøver du ikke stoppe produktionen alt for ofte for at servicere oliefilteret. Fra et teknisk perspektiv er CJC® Oliefilter kendt for at holde olie ren, tør og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække i mange plastproduktionsinstallationer. Når du vælger CJC® Oliefilter, sikrer du en lang levetid for hydraulikkomponenterne, reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og undgår uplanlagte nedbrud.  Hydraulikoliens levetid kan forlænges med en faktor 3-4, og du kan endda overvåge dit systems tilstand fra det centrale overvågningssted ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM).

 

Dine løsninger
Der anvendes flere størrelser af CJC® Oliefiltre i plaststøbeindustrien:

CJC® Systemløsninger passer til alle hydrauliske plaststøbemaskiner, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Kundecases

CCIN5073_Plastic Moilding_Hydraulic Oil_Novares

Brochures & Guides

Injection moulding brochure
Clean Oil Guide