borerigge og boreskibe – gearkasse

 
Gearkasser består af komplekse tandhjul og lejer med små tolerancer, der udsættes for et højt moment, når langsommere omdrejninger omdannes til højere eller omvendt. Gearkasser findes i topdrev, til fremdrift osv. og er afgørende for at sikre, at borerigge og boreskibe fungerer på sikker vis med høj driftssikkerhed og rentabilitet. 

Udfordring
Hvis smøreolien i gear og lejer ikke holdes fri for partikler, oxideringsrester og vand, kan systemerne svigte på grund af slid og udmattelsesbrud og i sidste ende føre til fejl på gearkasser eller lejer. Reparation eller service af en gearkasse er utrolig dyrt og vil medføre nedetid.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Reducer risikoen for nedbrud
  • Optimer driftsydelsen 
  • Forlæng gearkasseoliens levetid
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på din gearkasse, sparer du omkostninger til service af udstyret og udskiftning af olien i gearkassen. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren og uden oxideringsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange gearinstallationer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret på mange rederier verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for gearkassen, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagt offhire og værftsophold. Vi kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af vores tilstandsovervågningsløsninger, som beskrevet nedenfor.

Dine løsninger
Til gearkasser på borerigge og boreskibe har du brug for:

CJC® System-løsningerne passer til alle størrelser og fabrikater af gearkasser, og vi leverer verden over, hvor det ønskes. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Kundecases

Offshore_Drilling-Rig-Semi-Submersible-Top-Drive-Gearbox-Gear-Oil_CCOF8003UK

Brochures & Guides

Offshore sector brochure