forsyningsskibe – hydraulik

 
Mange hydrauliske systemer, som f.eks. en AHC-kran, er essentielle for driften, og de skal til enhver tid fungere for at opretholde ankerfunktionen og skibets bevægelse i forhold til riggen. Hvis hydraulikken eller bugserspillet ikke fungerer, mister du charter.

Udfordring
Ophobning af kondensvand som følge af korte driftscyklustider og varm olie vil medføre kondens ved længere perioder med stilstand. Hydraulikolien bliver forurenet med partikler og oxidationsrester, hvilket fører til, at ventiler, hydraulikstempler, pumper og motorer svigter. Hydraulisk udstyr står typisk ubrugt i perioder, og når det tages i brug, er det ikke unormalt at opleve hængende ventiler, der skyldes oxidationsrester og harpiks, så hydraulik og bugserspil ikke fungere optimalt

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Optimer forsyningsskibets drift 
  • Mindre slid og længere levetid på komponenter og olie
  • Reducer risikoen for offhire, samt dyre reparationer på bugserspil og hydraulik
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit hydrauliksystem, sørger du for, at dit udstyr er driftsklart, og at du ikke mister charter. Du får et oliefilter med fremragende egenskaber for fjernelse af snavs-, vand- og oxidationsrester og med den højeste snavstilbageholdelseskapacitet. 

CJC® oliefiltre er kendt for at holde olie ren, tør og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange spil- og hydraulikinstallationer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret på mange slæbebåde verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for hydraulikken og spillet, forlænger oliens levetid og reducerer vedligeholdelsen og risiko for nedbrud. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM15).

Dine løsninger
Til hydraulik på forsyningsskibe har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU 
  • med eller uden CJC® Oil Condition Monitor, OCM15

CJC® Systemløsninger passer til alle typer og størrelser af hydrauliksystemer, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide