kedelfødepumper

 
Kedelfødepumper forsyner en dampgenerator, såsom en kedel eller atomreaktor, med kondensvand. Alle kedelfødepumper er centrifugalpumper, som skal fungere optimalt for at opretholde den korrekte mængde damp i turbinen. Nøglen til en problemfri drift og lang levetid for udstyret er at sikre, at olien er tør, og mens mange kraftværksoperatører skifter olien hyppigt, findes der en bedre metode.

Udfordring
Hvis olien i kedelfødepumperne ikke holdes ren og tør, risikerer du meget dyre reparationer eller udskiftninger samt nedetid for anlægget. Ved at holde olien ren og tør er det muligt at forlænge oliens levetid med en faktor 3-4. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Undgå driftsstop og øg outputtet 
  • Forlæng oliens levetid på fødepumperne 
  • Reducer risikoen for uplanlagte nedbrud, reparationer og vedligeholdelse, og få ro i sindet
  • Reducer reservedelsforbruget med op til 60 %

Når du installerer en CJC® Oliefiltreringsløsning på dine kedelfødepumper, får du et oliefilter med fremragende vandfjernelsesegenskaber og den højeste snavskapacitet, der er egnet til normale serviceintervaller, så du ikke skal servicere filteret eller skifte olien for ofte. Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren, tør og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange kraftværksinstallationer. CJC® Oliefiltreringsløsninger er installeret i mange kraftværker verden over, og når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for fødepumperne, og du undgår uplanlagte nedbrud. Og du kan endda fjernovervåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM).

Dine løsninger
Til kedelfødepumper anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser kedelfødepumper, og vi kan levere verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer.

Brochures & Guides

Power sector brochure
Clean Oil Guide