passagerfærger og RO-RO passagerskibe – thrustere og waterjets

 
Passagerskibe er udstyret med tunnelthrustere, Azimut-thrustere, Azipods eller waterjets, som bruges til fremdrift og opankring af skibet. Du kan kun sikre en perfekt fremdrift og opankring, hvis dine thrustere fungerer til enhver tid, og du arbejder på at opnå høj driftssikkerhed.

Udfordring
Der er risiko for, at akseltætninger, -lejerne og -gearene bliver beskadiget, hvis hydraulik- og smøreolien ikke holdes fri for havvand, partikler og oxidationsrester, som kan medføre, at systemet bryder ned. Over tid vil der trænge vand ind gennem pakningerne som følge af skader, slid på pakninger og pumper og akslens bevægelse. Havvandet forårsager korrosion og øger slidhastigheden på lejer og gear, samt reducerer olielevetiden. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering – garantér, at dit passagerskib kan manøvreres
  • Undgå offhire og utilfredse kunder
  • Optimer driften
  • Reducer risikoen for dyre reparationer på thrustere eller waterjets
  • Færre dyre udskiftninger af EAL-olier

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på thruster- eller waterjetoliesystemerne, får du et oliefilter med fremragende vand-, snavs- og oxidationsfjernelsesegenskaber og den højeste snavskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre thrusterdriftssikkerhed. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie tør, ren og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange thrusterinstallationer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret hos mange rederier verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for thrusteren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagte nedbrud. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor.

Dine løsninger
Du kan vælge mellem nedenstående løsninger til thrustersystemer på passagerfærger eller RO-RO passagerskibe:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser thrustere og waterjets – nye eller gamle, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide