gearkasseskylning (flushing)

 
System
Vindmøllegearkassen er den mest komplekse del af vindmøllen. Gearkassen er hjertet i vindmøllen, og den skal fungere optimalt for at sikre maksimalt udbytte og output. Vindmølleproducenter stiller meget høje krav til leverandører i forhold til driftssikkerhed og dokumentation af ydeevnen på de individuelle gearkasser, der leveres. Ejere af vindmølleparker stiller også store krav til de virksomheder, der servicerer deres udstyr. Gearkasseleverandører og servicevirksomheder skal overholde kravene og levere et produkt, der er dokumenteret fri for partikler og er klar til brug. 

Udfordring
Hvis der kommer partikler ind i gearkassen under produktionen, drifttest eller reparationen, skaber det slid. Hvis disse ikke skylles ud inden levering, er risikoen for afvisning høj. Gearkasser er dyre, mens produktions- og testtiden er lang, så afvisninger kan medføre forsinkelser i produktionen eller leveringen af vindmøllerne. Juridiske krav og overholdelseskrav kan medføre bøder, og du kan miste kunder som følge af forsinkelser. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Få leveret og repareret gearkasser, der er i overensstemmelse med markedskravene for renhed
  • Overhold dokumentationskravene fra selv de mest krævende vindmølleproducenter og vindmølleparker
  • Gør det lettere at tiltrække nye kunder

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på din gearkasseproduktions- eller reparationslinje, sørger du for, at du leverer gearkasser, der er i overensstemmelse med kundens specifikationer og dokumenteret i henhold til markedskravene. Dette vil forhindre kundeklager på grund af partikler, da du har dokumentationen i orden. Derudover kan det gøre det lettere at få nye kunder i industrien. Tiden brugt på test og skylning (flushing) vil blive reduceret og du kan fjernovervåge systemets tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor, OCM15.

Dine løsninger
Til flushing af vindmøllegear og dokumentation anvendes følgende CJC® Oliefilterløsninger:

CJC® Systemløsninger bruges i en lang række produktionslinjer til vindmøllegearkasser, og vi kan levere den bedste løsning afhængigt af gearkassetypen og dine dokumentationskrav. 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Brochures & Guides

Wind  sector brochure
Clean Oil Guide