servicekontrakter

 
Når du indgår en servicekontrakt med C.C.JENSEN, får du mulighed for at konvertere en investering til en månedlig driftsomkostning med god fortjeneste. Da alle systemer og installationer er forskellige, tilbyder vi servicekontrakter, der er specifikt tilpasset din applikation eller dine krav. Dette sikrer ren og tør olie i dit anlæg, lavere olieforbrug og længere maskinelevetid.

Fordele
Når du indgår en servicekontrakt med C.C.JENSEN, er du garanteret den bedst mulige drift af dine CJC® Oliefiltre. Ren og tør olie dokumenteres enten med olieprøver eller kontinuerlig overvågning af olien ved hjælp af vores Oil Condition Monitor, OCM 15.

Det, vi tilbyder
Vi tilbyder de følgende servicekontrakter:

1.  Clean Oil-kontrakt
En samlet servicekontrakt, der er baseret på leasing, som dækker CJC® Oliefiltre, CJC® Filterindsatse, reservedele, sensorkalibrering og arbejdskraft. Det er den problemfri løsning til det professionelle anlæg, der er vant til at outsource service til eksterne partnere. 

2.  Keep it Running-kontrakt
En servicekontrakt, som dækker CJC® Filterindsatse, reservedele, sensorkalibrering og arbejdskraft til den kontinuerlige drift af CJC® Oliefiltre.

3.  Filter Insert Change-kontrakt
Når du har købt CJC® Oliefiltre, sørger vi for, at dine CJC® Filterindsatse udskiftes med de intervaller, der er nødvendige for at holde olien ren og tør. Kontrakten dækker CJC® Filterindsatse og arbejdskraft.

Periode
Servicekontrakterne tilbydes fra 24 måneder og op, og de inkluderer kontrol af funktionen og udskiftningen af CJC® Filterindsatse, hvilket sikrer ren og tør olie konstant. Afhængigt af, hvor dit anlæg ligger, udføres on-site arbejde enten af vores egne serviceingeniører eller uddannede servicepartnere i nærheden af dig. 

Kontakt din lokale CJC®-leverandør for at få et tilbud på en servicekontrakt. 

Brochures & Guides

Rental Solutions & Services
Clean Oil Guide

Relateret info

General Terms and Conditions, sales