forskellige industrier


Mange industrielle anlæg anvender hydraulisk udstyr, gear eller lejer, der er kernen i produktionen. Uanset industrien og arbejdsmiljøet er vedligeholdelsen af pålideligt udstyr nøglen til at opretholde et højt output, og muligheden for at kunne dokumentere oliekvaliteten er vigtig, når outputtet skal optimeres. 

 

Udfordring
Hvis de maskiner, der bruges på det industrielle anlæg, ikke yder optimalt, risikerer du omkostningstung nedetid, driftstab i forsyningskæden og lavere output. Der er risiko for, at gearkasser, lejer og hydrauliske systemer bliver forurenet med partikler, vand og oxidationsrester, der kan føre til uplanlagte nedbrud samt behov for indkøb af dyre reservedele med lange leveringstider. Hvis olien ikke er fri for oxidationsrester, yder udstyret ikke optimalt, og resultatet kan blive øget slid og energiforbrug. 

 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Holder dine maskiner driftsklare
  • Opretholder høj processtabilitet og output
  • Dokumenteret produktkvalitet
  • Reducerer risikoen for uplanlagte nedbrud og vedligeholdelse
  • Forlænger smøreoliens og hydraulikoliens levetid med en faktor 3-4

Når du installerer CJC® Oliefilterløsninger på dit anlæg, får du et meget effektivt oliefilter med den højeste snavskapacitet, der er egnet til systemer med højt partikelniveau eller oxidationsrester. Du får også en oliefiltreringsløsning, der effektivt fjerner vand fra olien under processen. På denne måde behøver du ikke stoppe produktionen alt for ofte for at servicere filteret. Fra et teknisk perspektiv er CJC® Oliefilter kendt for at holde olie ren, tør og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække i mange industrielle installationer. Du sikrer en lang levetid for gearkasser, lejer og hydraulikske komponenter, mens du reducerer vedligeholdelse og uplanlagte nedbrud. Smøre- og hydraulikoliens levetid kan forlænges med en faktor 3-4, og du kan endda overvåge dit systems tilstand fra det centrale overvågningssted ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM).

 

Dine løsninger
Til en lang række industrielle anlæg anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

CJC® Systemløsninger passer til alle industrielle anlæg, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochures & Guides

Clean Oil Guide