industri


Forbedr din oppetid – undgå problemer med hydrauliske komponenter
C.C.JENSEN har årtiers erfaring inden for industriel oliefiltrering og er global markedsleder inden for offline oliefiltrering med mere end 100.000 CJC® Oliefiltre installeret i mange forskellige industrisegmenter, eksempelvis cementfabrikker, hærderier, stålværker osv. Vi ved, hvad der skal til, for at dit produktionsanlæg giver det største produktionsoutput. 

Forbedr din oppetid, og forlæng oliens levetid
CJC® Oliefiltre holder konstant din olie ren og tør og fjerner partikler, vand og oxidation fra olien, hvilket resulterer i mindre slid på komponenterne. Dette kan forlænge levetiden på olien med en faktor 3-4, hvilket forbedrer din oppetid betragteligt. 

Teknisk ekspertise
Vores teknisk kompetente salgsingeniører i C.C.JENSEN Industry Group bruger aktivt denne viden i deres daglige arbejde med mange forskellige produktionsanlæg og rådgiver i forhold til at vælge den rette løsning. 

Reducer olierelaterede problemer på dine hydrauliske komponenter, lejer, gear osv.
C.C.JENSEN har mere end 60 års erfaring inden for produktionsindustrien og er verdens største leverandør af CJC® Offline oliefiltersystemer til industrielle anlæg, som ønsker effektivt at reducere olierelaterede problemer i deres produktionsprocesser.

Du kan læse mere om vores specifikke systemløsninger ved at vælge dit ønskede segment i menuen til venstre.

 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Brochures & Guides

Clean Oil Guide