transportbånd


Transportbånd er som årerne i din krop. De transporterer mineralerne mellem de forskellige processer i minen, og de er udstyret med gear, smurte lejer og hydrauliksystemer, der skal fungere, for at holde mineraludbyttet højt. På grund af de høje partikelniveauer og skiftende temperaturer i miljøet, er det yderst vigtigt, at partiklerne, vandet og oxidationsresterne fjernes for at holde systemerne kørende og opnå lang levetid. Et transportbånd, som ikke kører som følge af ødelagte remskivelejer eller gear, er kritisk i forhold til output. 

Udfordring
Når olien i gearene, lejerne og hydrauliksystemerne på transportbånd udsættes for ekstremt vejr og støvede omgivelser, kan dette belaste olien alvorligt. Hvis olien i transportbåndssystemerne ikke holdes ren og tør, risikerer du kritiske driftssvigt, dyre reparationer eller udskiftninger. Hvis du anvender enkeltsporstransportbånd, stopper et nedbrud ganske enkelt produktionen på sitet. Med hensyn til service af filteret udgør den store mængde partikler i omgivelserne en risiko for høje omkostninger til udskiftning af den tilstoppede filterindsats for ofte, hvis snavstilbageholdelseskapaciteten er lav.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Undgå uforudsete nedbrud og hyppige driftsstop for at skifte olie. 
  • Forlæng smøreoliens og hydraulikoliens levetid i transportbåndssystemerne med en faktor 3-4
  • Reducer reservedelsforbruget med op til 60 %
  • Beskyt din investering

Levetiden for transportbåndets gearkasse- og hydraulikolie kan forlænges med en faktor 3-4, uden at det udgør en risiko for driften af mineraltransporten. Faktisk vil dette øge din driftssikkerhed. Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dine gear, hydrauliksystemer og lejer, får du et oliefilter med den højeste snavskapacitet til normale serviceintervaller, så du ikke skal servicere filteret for tidligt. CJC® Oliefilter holder olien ren, tør og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i flere tusinde industrielle installationer – hvoraf mange findes i hårde minedriftsmiljøer. Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for de mekaniske og hydrauliske systemer. Og du kan endda fjernovervåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM).

Dine løsninger
Til transportbånd anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

CJC® Systemløsninger passer til alle transportbåndssystemer uanset olievolumen, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Kundecases

Gear Box Industrial_Conveyor Belts_Coal Terminal_BMA Hay Point_ASIN5050

Brochures & Guides

Mining sector brochure
Clean Oil Guide