pitch-hydraulik

 

 
System
Det hydrauliske pitch-system er en vital del af moderne vindmøller. Det finjusterer konstant vingernes vinkel i mod vinden for at optimere vindmøllens energiproduktion. Pitch-systemet fungerer også som hovednødbremsen, som under hårde vejrforhold eller ekstreme vindhastigheder minimerer risikoen for strukturelle nedbrud og ulykker. Så man kan godt sige, at pitch-systemet er vigtigt for vindmøllen, uanset om det er gear eller direct drive. 

Derfor er det ekstremt vigtigt, at olien i pitch-systemet holdes ren og fri for partikler, vand og oxideringsprodukter (fernis) for at sikre en sikker og driftssikker drift af vindmøllen. 

Udfordring
Hvis hydraulikolien ikke holdes ren og fri for partikler, fernis og vand, kan du opleve, at proportional- eller servoventilerne svigter eller fungerer ustabilt. Selv lækkende hydrauliske cylindere kan være resultatet af forurenet olie i et pitch-system. Dette vil resultere i en standsning af vindmøllen, øgede omkostninger til reparationer uden for normale serviceintervaller, og sidst men ikke mindst reducerer det vindmøllens output.

Fordele ved installation af CJC™ Oliefiltre

  • Garantér maksimalt output
  • Beskyt og garantér en lang levetid for hydraulikkomponenterne
  • Reducer risikoen for dyre reparationer/udskiftninger af hydraulikkomponenter
  • Reducerer risikoen for uplanlagte nedbrud
  • Reducer vedligeholdelsesomkostningerne

Når du installerer en CJC™ Oliefilterløsning på dit pitch-hydrauliksystem, behandles din olie af oliefilteret med den højeste filtreringsevne og højeste snavstilbageholdelseskapacitet, der er egnet til normale serviceintervaller. CJC™ Oliefilter er kendt for at holde olien ren, tør og uden oxideringsrester (fernis), hvilket er dokumenteret i mange hydrauliske systemer. Når du vælger CJC™ Oliefiltre, sikrer du, at pitch-systemet fungerer korrekt, en lang levetid for de dyre hydraulikkomponenter, reduceret vedligeholdelse, og du undgår uplanlagte nedbrud. Og du kan endda fjernovervåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor, OCM15.

Dine løsninger
Til pitch-hydrauliksystemer (typisk kun nogle få hundrede liter olie) anvendes følgende CJC™ Oliefilterløsninger:

CJC™ Systemløsninger passer til alle hydrauliksystemer uanset fabrikat, og vi kan levere tilpassede CJC™ Filterindsatser efter behov. Vi hjælper med at vælge den bedste løsning afhængigt af de hydrauliske komponenter og miljøbetingelserne – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochurer

Wind  sector brochure
Clean Oil Guide