bulkcarriers – diesel

 
Der bruges et bredt udvalg af dieselolier i små bulkcarriers eller under drift i SECA-områder. Ren diesel er essentielt for driften. At holde dieslen ren og fri for vand i hovedtanken og dagtanken er nøglen til en motor, der yder optimalt.

Udfordring
Dieselpest i tankene kan blive et stort problem, hvis dieslen ikke holdes tør. Du risikerer et dødt skib, som følge af blokerede dieselfiltre og beskadiget indsprøjtningssystem, da dieselpesten formerer sig og laver slam. Indsprøjtningsdyserne og brændstofpumpers levetid – især på commonrail-motorer – kan blive kraftigt reduceret hvis dieslen ikke holdes ren og tør. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Hold din bulkcarrier i drift, og undgå dødt skib
  • Optimer skibets driftstid
  • Reducer risikoen for dieselpest
  • Forlæng indsprøjtning og brændstofpumper levetid

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit dieselsystem, får du en filter separator med fremragende vand- og partikelfjernelsesegenskaber samt den højeste snavskapacitet. Der fjernes også bakterier og slam fra dieseltankene. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre driftssikkerhed samt høj ydelse for dit skib. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® Oliefiltre kendte for at holde diesel ren og tør med et minimum af vedligeholdelse, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange dieselmotorinstallationer. CJC® diesel og oliefilterløsninger er installeret på mange skibe verden over. 

Når du vælger CJC®, sikrer du en lang levetid for motorens brændstofsystem, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår dødt skib som følge af dieselpest og slam der blokerer dieselfiltre.   

Dine løsninger
Til motordiesel på bulkcarriers har du brug for:

  • CJC® Filterseparator, PTU 

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser tanke og motorer, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide