boreudstyr


Rotary blast hole, overflade-DTH, tophammer, dimensionssten og prospekteringsborerigge er alt sammen vigtigt udstyr i miner og stenbrud, og de skal fungere for at holde prospekteringen kørende. Motorsmøreolien og hydraulikolien udsættes for ekstreme mængder af meget fine partikler og olieoxidation, hvilket ødelægger udstyret. Mange operatører mener, at svaret er at skifte olien ofte. Men hvis du holder olien ren og tør ved hjælp af CJC® Offline Oliefiltre, kan du forlænge oliens levetid betragteligt. 

Udfordring
Når de følsomme systemkomponenter på borerigge og boreudstyr udsættes for ekstremt vejr, støvede omgivelser og høje vibrationer, kan dette belaste udstyret alvorligt. Partikelforureningen i olien er ofte meget høj. Problemer med vand i olien opstår som følge af kondens, og denne forurening fremskynder olienedbrydningen, hvilket fører til problemer med driftssikkerheden og produktionstab. For tidlige olieskift, slid og komponentnedbrud gør det nødvendigt at tage maskinerne ud af produktion. Dette forsinker enten prospekteringen eller gør det nødvendigt at have alt for meget kapital bundet i uproduktive maskiner.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Øg produktiviteten 
  • Undgå at tage maskiner ud af prospekteringscyklussen for at skifte olie 
  • Forlæng smøreoliens og hydraulikoliens levetid med en faktor 4-5
  • Reducer reservedelsforbruget med op til 60 %
  • Beskyt din investering
  • Reducer risikoen for uplanlagte nedbrud, reparationer og vedligeholdelse 

Levetiden for smøreolien og hydraulikolien kan forlænges med en faktor 4-5, uden at det udgør en risiko for prospekteringen. Når du installerer et CJC® Offline Oliefilter på dine borerigge, får du en meget renere olie, hvilket betyder mindre slid på komponenterne samt et mere driftssikkert og velfungerende udstyr. CJC® Oliefiltre har den højeste snavskapacitet, der er egnet til lange serviceintervaller. CJC® Oliefiltre er kendt for at holde olien ren, tør og uden oxidationsrester i hårde minedriftsmiljøer. Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for maskinerne og olien.

Dine løsninger
Til boreudstyr anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

CJC® Systemløsninger passer til alle boreudstyrssystemer uanset olievolumen, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Kundecases

Drilling Machine_Drilltech_Copper Mine_Hydraulic Oil_CMD Chile_ASIN5029

Brochures & Guides

Mining sector brochure
Clean Oil Guide