borerigge og boreskibe – smøreolie til firetaktsmotor

 
Stempelringe, cylinderforinger, krumtaplejer, vippetøj og pumper i marinemotorer smøres alle af motorolien, der sørger for, at alt kører problemfrit. På grund af ønsket om forbedret drifts- og brændstoføkonomi bliver motortolerancer stadig mindre og mindre, og kravene til motorolien øges. I dag skal motorsmøreolien holdes fri for partikler, sod, oxidationsrester og vand for at motoren kan køre optimalt og for at reducere sliddet på komponenterne.

Udfordring
Hvis olien ikke renses og tørres korrekt, risikerer du, at der er korte intervaller mellem olieskiftene. Hvis forureningerne ikke fjernes, vil der være større slid på komponenterne, og hoved- eller hjælpemotoren vil ikke fungere perfekt. Det vil før eller siden føre til reduceret ydelse og højere vedligeholdelsesomkostninger og i sidste ende produktionstab som følge af motornedbrud. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Optimer boreriggens og boreskibets drift
  • Forlæng intervallerne mellem olieskift og service
  • Mindsk håndteringen af spildolie
  • Reducer risikoen for mekaniske fejl, reparationer og slid

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på smøreolien på din borerig og boreskib med firetaktsmotor, kan du forlænge intervallerne mellem olieskiftene. Du vil opleve mindre slid på lejer og andre dele. Sammenlignet med konventionelle olierensningsmetoder vil der være mindre spildolie, så du skal håndtere mindre slam, hvilket giver dig omkostningsbesparelser.

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren, tør og med færre sodrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange motorsmøreolieinstallationer verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for motoren, reducerer vedligeholdelse og slamhåndtering, og du undgår uplanlagte nedbrud.  

Dine løsninger
Til motorsmøreolie på borerigge og boreskibe har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU 
  • med eller uden CJC® Oil Condition Monitor, OCM15

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser smøreoliesystemer på firetaktsmotorer, der drives af enhver type brændstof, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Brochures & Guides

Offshore sector brochure
Clean Oil Guide