bulkcarriers – smøreolie til totaktsmotor

 
Bulkcarriers drives normalt med HFO, hvor totaktsmotoren bruges til fremdrift. Krumtaplejer, hovedlejer, LO-pumper og hydraulikken på ME- og RT Flex-motorer har alle smøresystemer, der skal køre problemfrit. På grund af de stadigt mindre tolerancer og højere tryk skal smøreolien holdes fri for partikler, oxidationsrester og vand, for at motoren kan køre problemfrit.

Udfordring
Smøreolien indeholder en vis mængde forurening og skal holdes under OEM-anbefalingerne. Hvis forureningen ikke fjernes, vil der være større slid på komponenterne, samt kortere olielevetid, så motoren vil ikke fungere perfekt. Det vil før eller siden føre til reduceret ydelse og højere vedligeholdelsesomkostninger.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Reducer energiforbruget, og forbedr smøreoliens renhed
  • Reducer risikoen for reparationer på motoren
  • Reducerer risikoen for uplanlagte nedbrud og offhire
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger inklusiv olie

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit motorsmøresystem, kan du erstatte separatoren/centrifugen og minimere olie- og energiomkostningerne. CJC® Oliefiltre kræver ikke opvarmning, de producerer ikke slam, og der er ikke risiko for vandindtrængning, hvilket du kan opleve, når du bruger konventionelle centrifuger. Du får et oliefilter med fremragende egenskaber indenfor fjernelse af snavs- og oxidationsrester, samt den højeste snavskapacitet, hvilket giver omkostningsbesparelser og bedre motordriftssikkerhed. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for motoren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagte nedbrud.  

Dine løsninger
Til motorsmøreolie på bulkcarriers har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU 

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser motorsmøresystemer til bulkcarrierflåder, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide