Klassegodkendelse/ 
IACS-regler og marinebestemmelser

 

I overensstemmelse med IACS-regler og maritime bestemmelser

CJC® Oliefiltersystemer til marine og offshore overholder IACS-klasseregler og maritime bestemmelser, herunder krav til materialecertifikat, rørføring i klasse II og III, SOLAS-krav, gældende standarder for stål- og rørarbejde og svejsning samt svejseprocedurer, der er godkendt af klassificeringsselskaber.

Klassegodkendelse og krav

Alle CJC® Oliefiltersystemer til marine og offshore er undersøgt af Lloyd’s Register og har fået status som designevalueret samt har fået tildelt et sæt dokumenter om evaluering af design til marinesektoren, der certificerer, at CJC® Filtersystemer er designet og produceret i henhold til reglerne for Lloyd's Register og vil understøtte godkendelse i forhold til alle klassificeringsselskaber. 

 

  • CJC® Oliefiltersystemer anvendes normalt i offline installationer og betragtes som ikke-essentielt udstyr. Klassegodkendelse er ikke påkrævet for denne type udstyr inden installation.

  • Installation af udstyr, der håndterer olie, i ikke-essentielle systemer kan godkendes af den fungerende klassefeltinspektør om bord på fartøjet.

  • Klassegodkendelse kan indhentes på anmodning, herunder materialecertifikater og inspektionsdokument med påtegning af et klassificeringsselskab.