installation og idriftsætning

 
Når du lader C.C.JENSEN On-site service-teams installere dit CJC® Oliefilter, får du alle fordelene ved en kompetent OEM-installation. Vi kender udstyret, og vi har omfattende erfaring inden for en lang række forskellige typer applikationer og oliesystemer. 

Installation
Vi gør installationen klar i god tid i forvejen, så du har tid til at forberede eksempelvis strømforsyning eller betonfundamenter med hjælp fra egne ansatte eller lokale teknikere. Under installationen, som du er velkommen til at følge, sørger vi for, at CJC® Oliefilterne passer perfekt ind i anlægget, hvorved du får alle fordelene ved nem adgang til servicering osv.

Under installationen har vi fokus på at overholde alle sikkerhedsbestemmelser, have en god dialog med dig og dine ansatte samt et tæt samarbejde med operatørerne.

Hvis du vælger at installere CJC® Oliefilter selv eller ved hjælp af lokale entreprenører, og det ikke går som forventet, er du velkommen til at kontakte os for assistance eller support.

Idriftsætning
Idriftsætning tilbydes som den naturlige afslutning på installationen, eller efter du har installeret CJC® Oliefilter selv.

Vi har fokus på at have en god dialog med dine ansatte, så idriftsætningen gennemføres i overensstemmelse med tidsplanen. Den endelige test gennemføres sammen med dine ansatte, så de kan blive fortrolige med CJC® Oliefilterne, og vi dokumenterer alt i en rapport, som vi sender til dig via e-mail kort tid efter idriftsætningen.

Uddannelse til dine ansatte
I forbindelse med idriftsætningen har du også mulighed for at bestille uddannelse til dine ansatte, så du kan opgradere din virksomheds viden om ren og tør olie og gøre alle fortrolige med den optimale drift af CJC® Oliefilterne, dvs. hvordan filterindsatsene udskiftes samt overvågning af driften.

Kontakt din lokale CJC®-leverandør for at høre mere om mulighederne.
 

Brochures & Guides

Rental Solutions & Services
Clean Oil Guide