forsyningsskibe – thruster

 
Der er risiko for, at drivskruestyresystemerne, drivskuepakningerne, lejerne og gearene bliver beskadiget, hvis hydraulik- og smøreolien ikke holdes fri for havvand, partikler og oxideringsrester. Der trænger vand igennem drivskruepakningerne som følge af slid, beskadigelse af pakningerne og akselskruens bevægelse. Havvand forårsager smøringsproblemer, korrosion og øger slidhastigheden på lejer og gear. Derfor skal de fungere til enhver tid for at opnå en høj driftssikkerhed og opretholde den dynamiske positioneringsevne. 

Udfordring
Hvis olien ikke holdes ren og tør, kan dette forårsage, at det dynamiske positioneringssystem svigter. Hvis thrusterne ikke fungerer, mister du derfor charter og risikerer at må gå i dok og dertilhørende dyre reparationer. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Undgå at miste charter
  • Optimer forsyningsskibets driftsydelse
  • Reducer risikoen for dyre thrusterreparationer
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dine thrusteroliesystemer, får du et oliefilter med fremragende vand-, snavs- og oxideringsfjernelsesegenskaber og den højeste snavstilbageholdelseskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre driftssikkerhed af forsyningsskibets thruster samt høj driftssikkerhed af dit forsyningsskib. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie tør, ren og uden oxideringsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange thrusterinstallationer på forsyningsskibe. CJC® Oliefilterløsninger er installeret hos mange rederier verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for thrusteren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagte nedbrud. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor.

Dine løsninger
Til thrustersystemer på forsyningsskibe har du brug for:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser og typer af thrustere, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer.

Brochurer

Marine sector brochure
Clean Oil Guide