forsyningsskibe – ren olie er nødvendigt

 
De tre vigtigste egenskaber ved driften af forsyningsskibe er "driftssikkerhed, driftssikkerhed og driftssikkerhed". Det forudsætter nul fejl, og ren og tør olie kan bidrage til at opnå dette.

Driftsomkostninger er også altafgørende i dagens ekstremt konkurrenceprægede miljø, og ved at holde olien ren sikres den længst mulige levetid for olien og komponenterne. 

De mikroskopiske fragmenter fra slid kan ikke kun medføre store reparationsomkostninger, men også endnu større omkostninger i forhold til tabt indtægt.

Ren og tør olie giver også mulighed for at se ganske små ændringer i olieanalyseresultaterne fra laboratoriet eller endnu bedre med online olieanalyser. Dette vil gøre operatøren i stand til at sætte et udgangspunkt for normal drift af det aktuelle udstyr, registrere unormal drift tidligere i processen samt reducere omkostningerne ved driftssvigt.

Vi er stolte af vores langvarige samarbejde med Maersk Supply Service

Uanset om du driver en PSV, en AHTS eller SSV kan vi hjælpe dig med at opnå dine driftsmæssige ambitioner inden for mange applikationer. Se menuen til venstre.

Brochures & Guides

Reference Letter, Maersk Supply Service 2023
Marine case: Maersk Supply Service brochure - Clean oil is a must
Marine sector brochure
Clean Oil Guide