services

 
Et bredt udvalg af services
C.C.JENSENS Service-team tilbyder dig teknisk kompetent servicesupport – fra fjernsupport til on-site support. Vi tilbyder et bredt udvalg af services – servicekontrakter, udlejninger, installation og idriftsætning, sensorkalibrering, olieprøveudtagning og vores on-site serviceteams. Læs mere om, hvordan du kan sørge for, at dit system er i perfekt drift. Vælg et emne fra menuen til venstre.

Garantér driftsydelsen med CJC®!
C.C.JENSEN har årtiers erfaring inden for oliefiltrering i en lang række applikationer. Vi er global markedsleder inden for offline finfiltrering med CJC® Oliefiltre installeret over hele verden, og takket være vores servicetilbud sørger vi for, at dit anlæg har den bedst mulige driftsydelse, det laveste olieforbrug og den længste udstyrslevetid.

Sådan sørger du for, at dine CJC® Oliefiltre yder effektivt
Når CJC® Oliefiltre vedligeholdes og serviceres korrekt, fjerner de konstant partikler, vand, syre og olienedbrydningsprodukter fra olien, hvilket resulterer i mindre slid på komponenter i mange forskellige maskintyper. Det er vores mål at sørge for, at dine CJC® Oliefiltre fungerer perfekt i årevis med et konstant niveau af ren og tør olie, og vi tilbyder mange former for services for at opnå dette – fra levering af filterindsatse til servicekontrakter til større olierensningsprojekter.

 

Brochures & Guides

Rental Solutions & Services
Clean Oil Guide