Hvornår har du sidst udskiftet filterindsatsen?


CJC® Filtre skal have nye filterindsatser 
mindst en gang om året for at sikre ren og tør olie

Nem at udskifte – men svært at huske
Det er nemt at udskifte en filterindsats – det svære er at huske at gøre det fra det ene år til det næste. Derfor har vi udarbejdet den her memo-folder og mærkatet som en lille påmindelse.
 
Hjælp dig selv med at huske
Dette mærkat hjælper dig med at huske at udskifte CJC® Filterindsatser – på rette tidspunkt! 

Du skal bare sætte X, når du udskifter de snavsede og mættede indsatser med nye og rene CJC® Filterindsatser eller ved opstart på et nyt CJC® Oliefilter

80 % af alle oliesystemsvigt skyldes forurening af olien
Du kender sikkert CJC® Finfiltrene, der fjerner partikler, olienedbrydende og oxiderende produkter samt vand fra olien.
Det renhedsniveau, du opnår med CJC® Filtre, betyder, at den forventede levetid på maskinkomponenter og olie kan forventes at blive forlænget med en faktor 2-10. Fordelene er mindre vedligeholdelse, større produktivitet og lavere energiforbrug.

Filterindsatser skal udskiftes mindst en gang om året
For at opnå ovennævnte fordele skal filterindsatserne udskiftes mindst én gang om året på grund af ophobede olienedbrydningsprodukter (oxidering osv.) – uanset hvad trykmåleren viser. Ellers reduceres filterets effektivitet, og risikoen for nedbrud eller fejl på komponenter i oliesystemet vil stige betragteligt.  

Hvad er din olies generelle tilstand?
Derfor skal filterindsatser udskiftes mindst en gang om året. Trykmåleren oven på CJC® Filteret angiver, om filterindsatsen snart skal udskiftes på grund af den absorberede mængde partikler og vand – men trykmåleren angiver ikke mængden af olienedbrydningsprodukter (oxidering osv.). Det er derfor, filterindsatsen skal udskiftes mindst en gang om året – også selvom trykmåleren endnu ikke er nået op på 1,5 bar.

Hvorfor bør man bekymre sig om oxideringsprodukter?
Det er nemt at forestille sig olieforurening på grund af partikler og vand. Men hvad med olienedbrydningsprodukter (oxidering osv.)? Kort sagt indebærer de en række reaktioner, der danner syre- og polymeriserede forbindelser, der igen danner harpiks- eller fernisaflejringer på metaloverflader i oliesystemet – hvilket kan give masser af besvær!

Kontrollér oliens generelle tilstand 
Kontakt C.C.JENSEN, hvis du er bekymret over den generelle tilstand af din olie. En test vil vise, om oliens tilstand er OK – eller om den er forurenet af partikler, olienedbrydningsprodukter eller vand.


Bestil brochurer eller andre CCJ-oplysninger ved hjælp af formularen Anmodning om oplysninger i vores Værktøjskasse til højre. 
 
______________
Dato: 02.06.2008

Brochurer

When did you last change your Filter Insert