borerigge og boreskibe – thruster

 
Uanset om din borerig eller boreskib er udstyret med thrustere, Azimuth eller Voith Schneider, er de dit fremdriftssystem eller station-keeping system. Det er kun muligt at opnå driftssikker fremdrift og dynamisk positioneringsevne, hvis dine thrustere fungerer.

Udfordring
Der er risiko for, at styresystemerne, akseltætningerne, lejerne og gearene bliver beskadiget, hvis hydraulik- og smøreolien ikke holdes fri for havvand, partikler og oxidationsrester. Over tid vil der trænge vand ind gennem tætninger som følge af slid, beskadigelse og skruens bevægelse. Havvand forårsager smøringsproblemer, korrosion og øger slidhastigheden på lejer og gear. Hvis thrusterne ikke fungerer, mister du derfor charter, mister position og risikerer at måtte gå i dok med dertilhørende dyre reparationer. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Undgå at miste charter
  • Optimer thrusterens drift
  • Reducer risikoen for dyre thrusterreparationer
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger inkl olieskift

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dine thrusteroliesystemer, får du et oliefilter med fremragende vand-, snavs- og oxidations fjernelsesegenskaber og den højeste snavskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre thrusterdriftssikkerhed samt høj driftssikkerhed for din borerig. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie tør, ren og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange thrusterinstallationer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret hos mange boreskibe og rigge verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for thrusteren, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagte nedbrud. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor.

Dine løsninger
Du kan vælge mellem nedenstående løsninger til thrustersystemer på borerigge og boreskibe:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser og typer af thrustere, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer.

 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Brochures & Guides

Offshore sector brochure
Clean Oil Guide