energi 

 
Forbedr din strømforsynings-effektivitet – undgå turbineudfald
C.C.JENSEN har årtiers erfaring inden for oliefiltrering og rensning i kraftværker og er global markedsleder i offline finfiltrering. Med mere end 100.000 filtre installeret i elproduktionssektoren ved vi, hvad der skal til, for at dit kraftværk kan give det højeste output og reducere risikoen for strømudfald. 

Forbedr din oppetid, og forlæng oliens levetid
CJC® Oliefiltre fjerner konstant partikler, vand, oxidationsrester og syrer fra olien, hvilket resulterer i mindre slid på komponenter i mange forskellige kraftværkssystemer. Dette kan forlænge levetiden på smøre-, hydraulik- og transformerolien med en faktor 3-4, hvilket forbedrer din oppetid og dit output betragteligt. 

Teknisk ekspertise
Vores teknisk kompetente salgsingeniører i CJC® Power Group bruger aktivt denne viden i deres daglige arbejde med mange forskellige kraftværker og rådgiver i forhold til at vælge den rette løsning. 

Reducer olierelaterede problemer på dine lejer, gear, transformere, viklingskoblere osv.
C.C.JENSEN har mere end 60 års erfaring inden for elproduktionsindustrien, og mange kraftværker verden over anvender CJC® Oliefiltre til at holde olien ren og tør for effektivt at reducere olierelaterede problemer i deres processer og maksimere deres ROI. 

Du kan læse mere om vores specifikke systemløsninger ved at vælge dit ønskede segment i menuen til venstre.

 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Brochures & Guides

Varnish Removal Unit brochure
Power sector brochure
Clean Oil Guide
Oil degradation brochure