containerskibe – styretøj

 

Styretøjet på et containerskib består af et antal gear- og hydrauliksystemer, som er forholdsvis kompliceret. Hvis styretøjet ikke fungerer, mister du kontrollen over skibet. Derfor er det yderst vigtigt, at styretøjets driftssikkerhed er meget høj. 

Udfordring
Hvis olie i styretøjets smøreolie- og hydrauliksystemer ikke holdes fri for partikler, oxidationsrester og vand, kan styretøjet svigte. Årsagen er et gradvis tiltagende slid, som forårsages af partikler og oxidationsrester, der ophobes i systemet. Service- eller reparationsarbejde på styretøj er meget omkostningstungt.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering, og undgå at miste charter
  • Optimer containerskibets ydelse og drift
  • Reducer risikoen for reparationer på styretøjet
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger
  • Forlæng levetiden på systemolien

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit styretøj, sikrer du styretøjets funktion og dermed dit containerskibs drift. Du får et oliefilter med fremragende egenskaber til fjernelse af snavs-, vand, og oxidationsrester, sammen med den højeste snavskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre styretøjsdriftssikkerhed. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange styretøjsinstallationer på skibe verden over.

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for styretøjet, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår at miste charter (uplanlagt offhire). Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM15).

Dine løsninger
Til hydraulikstyretøj på containerskibe har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU 
  • med eller uden CJC® Oil Condition Monitor, OCM15

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser og fabrikater af styretøj, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide