olieprøvetagning og olieanalyse

 
Formålet med olieprøvetagning og olieanalyse er at opnå det højeste niveau for maskinens ydeevne, driftssikkerhed og outputkvalitet til de lavest mulige omkostninger. De indledende prøver har til formål at fastsætte benchmarks og identificere maskiner med kritiske forureningsniveauer. Rutinemæssig prøvetagning har til formål at dokumentere, at målsætningerne overholdes og kan indikere unormalt slid eller forurening, der skal håndteres.

Kvaliteten af olieprøver
Udtagning af olieprøver er ikke bare noget du gør, og hvis olienprøven ikke tages korrekt, giver det ikke et korrekt og repræsentativt billede af oliens aktuelle tilstand. Download CJC® Vejledning i olieprøveudtagning her.

Vi tilbyder at tage olieprøver på dit anlæg på den korrekte tekniske måde og dokumentere resultaterne fra olieanalyserne i vores eget laboratorium eller uafhængige laboratorier. Vi er din garanti for uafhængige ekspertresultater og -rådgivning om ren og tør olie.

Olieanalyser – fakta, som du kan stole på
Olieanalyser udføres internt eller på uafhængige laboratorier, og vi har omfattende erfaring i korrekt fortolkning af analyseresultaterne. Et samarbejde med C.C.JENSEN til din olieprøvetagning og olieanalyser betyder, at du kan stole på resultaterne og bruge dem som et grundlag til at tage velovervejede beslutninger om reparationer eller udstyrsinvesteringer.

Se et eksempel på en olieanalyserapport her.

Kontakt din lokale CJC®-leverandør for at få et tilbud på olieprøveudtagning og olieanalyser.
 

Oil analyses (example)

Relateret info

Quick Oil Sample Guide