Det nye normale inden for minedrift 

 

Undgå tre ud af fire nedlukninger i forbindelse med olieskift

Når markedet er hårdt, samarbejder alle i mineselskabet om at finde nye metoder til at skære ned på omkostningerne og forlænge levetiden på deres udstyr. Det samme gælder i vindmølleindustrien, hvor permanent lave handelspriser er drivkraft for et seriøst behov for oppetid på udstyret. I den branche sætter de deres lid til CJC® Offline oliefiltreringssystemer for at undgå nedlukninger af turbinerne og nedetid. CJC® leverer til 60 % af det globale vindmøllemarked.

I dag indfører stadigt flere producenter af mineudstyr denne praksis og installerer CJC® Oliefiltreringsløsninger allerede på fabrikken. Mineselskaber, der benytter CJC®, undgår tre ud af fire olieskift, forlænger levetiden på udstyret med 60 % og reducerer olieforbruget med 75 %. Det samme kan opnås i din mine.

Husk, at inline filtrering alene ikke er nok!

Inline filtrering beskytter dit oliesystem mod større partikler, men CJC® Offline oliefiltre holder hele tiden olien ren og tør og også fri for små og skadelige partikler ved hjælp af et konstant tryk og flow. Det er den bedste metode til at forlænge levetiden på komponenter og olie, så antallet af nedbrud minimeres. Du får oliefiltrering døgnet rundt, alle ugens dage, selv under systemnedlukning, og med markedets højeste snavskapacitet.

Se, hvad disse CJC®-kunder har opnået

BHP Billiton reducerer nedetiden med 87 %
Et CJC® Oliefilter på BHP's primære knusemaskine eliminerede tre ud af fire olieskift, så virksomheden undgik nedlukningsomkostninger på 10.600 USD i timen pr. nedlukning – en besparelse på 479.600 USD om året. 
Læs mere om BHP Billiton 

Kinross reducerer løbende udgifter til løn og olie
- potentiel årlig besparelse
: 681.800 USD
Med et CJC® Oliefilter på deres flåde, der består af 40 minelastbiler, vil Kinross' årlige olieforbrug falde fra 30.400 liter til 6.080 liter, med en potentiel årlig besparelse på 681.800 USD
Læs mere om Kinross 

Artikler

MINING_Article_Significant Savings in Mining with CJC & Calculator_031019