slæbebåde – diesel


Ren dieselbrændstof er essentielt for slæbebådsdrift, især til commonrail-indsprøjtningsmotorer, hvor der anvendes meget finere tolerancer i dyser, ventiler og pumper. At holde dieslen ren og fri for vand i hovedtanken og dagtanken er nøglen til en motor, der yder sit bedste. 

Udfordring
Dieselpest i tankene kan blive et stort problem, hvis dieslen ikke holdes tør. Indsprøjtningsdyserne og brændstofpumpers levetid – især med commonrail tier 3-motorer – kan blive kraftigt reduceret. Hvis du ikke holder dieslen tør risikerer du er dødt skib, som følge af blokerede dieselfiltre og beskadiget indsprøjtningssystem, da dieselpesten formerer sig og laver slam.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Hold dine slæbebåde i drift, og undgå dødt skib
  • Optimer slæbebådenes driftstid
  • Reducer risikoen for dieselpest
  • Forlæng injektorers og brændstofpumpers levetid
  • Reducer vedligeholdelsesomkostningerne

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit dieselsystem, får du en filter separator med fremragende vand- og partikelfjernelsesegenskaber og den højeste snavskapacitet. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre driftssikkerhed samt høj ydelse for dit skib. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® Oliefiltre kendte for at holde diesel ren og tør med et minimum af vedligeholdelse, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange dieselmotorinstallationer. CJC® diesel og oliefilterløsninger er installeret på mange slæbebåde verden over. 

Når du vælger CJC®, sikrer du en lang levetid for motorens brændstofsystem, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår dødt skib som følge af dieselpest og slam der blokerer dieselfiltre.   

Dine løsninger
Til brændstofsystemer på slæbebåde har du brug for:

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser tanke og motorer, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide