møller


Møllerne i minedriftsindustrien maler produktet fra knuserene til fint materiale, der er klar til behandling. Stavmøller, kuglemøller, autogene møller og semi-autogene møller (SAG-møller) er alle udstyret med smørings- og hydrauliksystemer, og de skal fungere for at holde mineraludbyttet højt. Møllesystemerne udsættes for ekstreme niveauer af meget fine partikler, og mange operatører mener, at anlægget skal lukkes ned periodisk for at skifte olien. Men hvis du holder olien ren og tør ved hjælp af CJC® Oliefilterløsninger, kan dette undgås, og dine hydrauliske strømforsyningsenheder, hydrauliske justeringsmotorer, ventiler og pumper vil fungere godt og have en lang levetid. 

Udfordring
Det fine støv og partikler fra mølledriften gør, at møllerne udsættes for kraftigt slid. På trods af det faktum, at møllerne er robust udstyr, har tykkelsen på oliefilmen mellem de bevægelige kritiske dele i smøringssystemet ca. den samme størrelse som 90% af de partikler, der skabes via driften. Dette medfører usædvanligt stort slid, og det er normalt at se olieskift hver 3.-4. måned og store eftersyn af gearkassen hver 9.-12. måned. Det er korrekt, at du er nødt til at holde dit system rent for at undgå uforudsete nedbrud og/eller usædvanligt stort slid, men at skifte olien hver 3.-4. måned er ikke den eneste vej frem. Du kan faktisk holde olien ren og systemet i bedre stand ved at bruge CJC Oliefiltre end ved at skifte olien jævnligt. Dette forklarer også, hvordan kritiske komponenter fordobler deres levetid i forhold til, hvad du normalt ser.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Undgå driftsstop, og øg produktionsoutputtet 
  • Forlæng smøreoliens og hydraulikoliens levetid i møllen med en faktor 3-4
  • Reducer reservedelsforbruget med op til 60 %
  • Beskyt din investering
  • Reducer risikoen for uplanlagte nedbrud, reparationer og vedligeholdelse, og få ro i sindet

Levetiden for smøreolien og hydraulikolien i møllen kan forlænges med en faktor 3-4 og samtidig beskytte komponenterne bedre. Dette giver dig en mere driftssikker produktion. Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på smøreolie- og hydrauliksystemerne på din semi-autogene mølle, får du et oliefilter med den højeste snavstilbageholdelseskapacitet til normale serviceintervaller, så du ikke skal servicere filteret for tidligt. CJC® holder olien ren, tør og uden oxideringsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i flere tusinde industrielle installationer – hvoraf mange findes i hårde minedriftsmiljøer. Og du kan endda fjernovervåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM). 

Dine løsninger
Til møller anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

CJC® Systemløsninger passer til alle møllesystemer uanset olievolumen, og de giver dig ro i sindet til driften af dine møller. Monteringen af et CJC® Oliefilter er en lille installation, som vil have stor indflydelse på dine møllers drift og driftssikkerhed.  

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Kundecases

Ball Mill SAG_Main Lube System_Copper Mine_Lube Oil_CMD Chile_ASIN5027

Brochures & Guides

Mining sector brochure
Clean Oil Guide