fiskefartøjer – gearkasse

  

Reduktionsgearkasser består af komplekse gear og lejer med små tolerancer, som udsættes for stærke kræfter, når motorens trækkraft omdannes til skruens langsommere rotation. Hvis reduktionsgearet ikke fungerer, bevæger skibet sig ikke, så det er yderst vigtigt, at gearkassernes driftssikkerhed er meget høj. 

Udfordring
Hvis gearene og lejerne i reduktionsgearet smøres med forurenet olie, indeholdende partikler, oxidationsrester og vand, kan de svigte. Forskellige former for slid og pitting kan med tiden føre til, at gearet eller lejerne bryder sammen. Service- og reparationsomkostninger til et havareret reduktionsgear er meget høje

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Reducer risikoen for nedbrud og offhire
  • Optimer skibets drift og få fangsten sikkert i havn
  • Forlæng gearoliens levetid
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på dit gear, sparer du omkostninger til service af udstyret og udskiftning af olien i gearkassen. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange gearinstallationer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret påmange fiskefartøjer verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for reduktionsgearkassen, reducerer vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagt offhire og værftsophold. Du kan endda overvåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor.

Dine løsninger
Til reduktionsgearkasser på fiskefartøjer har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU 
  • med eller uden CJC® Oil Condition Monitor, OCM15

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser og fabrikater af reduktionsgearkasser, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide