viklingskoblere

 
Viklingskoblere er strømforsyningens fleksible rygrad. Da de er mekaniske kontakter, ændrer de transmissionsrationen for at kompensere for stigninger eller fald i spændingen, og med tusindvis af ændringer om året er olien i viklingskoblere udsat for høje kulpartikelmængder. Dette kan medføre overslagsspænding eller uventet svigt og nedetid. Da strømforsyningen vil svigte uden viklingskobleren, skal olien i viklingskobleren holdes ren, tør og fri for oxidationsrester. 

Udfordring
Hvis olien i viklingskobleren ikke holdes ren, tør og fri for oxidationsrester, vil sod og slam reducere virknngsgraden, mens kondens fra de kontinuerlige temperaturfluktuationer gradvist øger vandindholdet i olien, som kan give spændingsoverslag og sikkerhedsproblemer. Viklingskoblere kan svigte, hvilket fører til dyre reparationer, og samtidig leveres der ikke strøm til forsyningsnettet, og der opstår risiko for bøder.

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Optimer kraftværkets driftstid
  • Reducer risikoen for dyre reparationer af viklingskoblere
  • Reducer risikoen for uplanlagte nedbrud, strømudfald og bøder 
  • Reducerede vedligeholdelsesomkostninger og sikkerhedsrisici

Når du installerer en CJC® Oliefiltreringsløsning på dine viklingskoblere, får du et oliefilter med fremragende snavs-, vand- og oxidationsfjernelse. Dette giver dig omkostningsbesparelser og bedre driftssikkerhed for udstyret samt et højt output for dit anlæg. Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren, tør og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange installationer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret verden over, og når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for viklingskobleren samt dens olie. Du reducerer også vedligeholdelsen, og du undgår uplanlagte nedbrud. 

Dine løsninger
Til koblingsviklere anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

  • Tap Changer Filter 1, HPS 15/25
  • Tap Changer Filter 2, HPS 27/27

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser viklingskoblere – nye eller gamle. Og vi kan levere verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

Lær, hvordan andre kunder har fordel af CJC® - Klik for at downloade
Kunde cases på engelsk:

Brochures & Guides

Power sector brochure
Clean Oil Guide