fiskefartøjer – smøreolie til firetaktsmotor

Stempelringe, cylinderforinger, krumtaplejer, vippetøj og pumper i marinemotorer smøres alle af motorolien, der sørger for, at alt kører problemfrit. På grund af ønsket om forbedret drifts- og brændstoføkonomi bliver motortolerancer stadig mindre og mindre, og kravene til motorolien øges. I dag skal motorsmøreolien holdes fri for partikler, sod, oxidationsrester og vand for at motoren kan køre optimalt og for at reducere sliddet på komponenterne.

Udfordring
Hvis olien ikke renses og tørres korrekt, risikerer du, at der er korte intervaller mellem olieskiftene. Hvis forureningerne ikke fjernes, vil der derfor være større slid på komponenterne, og hoved- eller hjælpemotoren vil ikke fungere perfekt. Det vil før eller siden føre til reduceret driftsydelse og højere vedligeholdelsesomkostninger og i sidste ende produktionstab som følge af motornedbrud. 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Beskyt din investering
  • Optimer driften
  • Forlæng intervallerne mellem olieskift og renovering
  • Mindsk håndteringen af spildolie
  • Reducer risikoen for mekaniske fejl, reparationer på hjælpemotoren og slid på lejerne

Når du installerer en CJC® Oliefilterløsning på smøreoliesystemet på dit fiskefartøj med firetaktsmotor, kan du forlænge intervallerne mellem olieskiftene. Du vil opleve mindre slid på lejer og andre olievædede dele. Sammenlignet med konventionelle olierensningsmetoder vil der være mindre spildolie, så du skal håndtere mindre slam, hvilket giver dig omkostningsbesparelser. 

Fra et teknisk perspektiv er CJC® kendt for at holde olie ren, tør og med færre sodrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække og i mange motorsmøreolieinstallationer på fiskefartøjer. CJC® Oliefilterløsninger er installeret på mange fiskerifartøjer verden over. 

Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for motoren, reducerer vedligeholdelse og slam, og du undgår uplanlagte nedbrud.  

Dine løsninger
Til motorsmøreolie på fiskefartøjer har du brug for:

  • CJC® Finfilter, HDU

CJC® Systemløsninger passer til alle størrelser smøreoliesystemer på fiskefartøjer med firetaktsmotor, der drives af enhver type brændstof, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den rette løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Artikler

MARINE_Tilfreds kunde

Brochures & Guides

Marine sector brochure
Clean Oil Guide